Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Suitsupoed

Suitsukambrid suitsukala- või lihahuvilistele, kes veedavad oma nädalavahetused saunas, looduses, maal, jahil või kalal. Värske, kuumalt või külmalt suitsutatud makrell, lest, lesta, lõhe, kana või lambaliha on asendamatu söögikord perekonnale või sõpradele - kõik on hinges!

Suitsukodad ülespanek võtab umbes pool tundi aega, kuid kahtlemata on suitsu lõhn ja maitse seda vaeva väärt. Kui soovite aga mitmekülgsemat, grillitud toitu, võite suitsuahju kasutada ka tavalise grillijana. Samuti tasub arvestada, et suitsutamisel või praadimisel on temperatuuri raskem kontrollida, seega tuleks praadimis-/suitsutamisprotsessi jälgida.

Tõenäoliselt on kõige sagedamini kuuldud professionaalne soovitus hoolitseda kütusevarustuse eest. Kui kavatsete nii suitsutada kui ka küpsetada, ostke paar kotti puuhapet, puiduhakke, pressitud või tavalisi brikette. Ettevaatlikkus ei ole häbiväärne!

Suitsukambrid nõuavad vähemalt minimaalset hooldust. Kõige sagedamini tuleb puhastada tuha, kuid ka restid ja korpus ise tuleb puhastada - sõltuvalt sellest, kui tihti Suitsujad kasutatakse.

Ei ole tulemusi

Ei ole tulemusi

Ei ole tooteid
Kasutage vähem filtreid või